Книжарница НИСИМ Регистрация  Избрани книги  Покупка  
  Начало » Каталог » Защита на личните данни Регистрация  |  Избрани книги  |  Покупка   
Категории
Антикварни книги (94)
Антропология (8)
Археология (8)
Афоризми (6)
Научно-популярна литература (31)
НОВИ КНИГИ (127)
Биографии и мемоари (102)
География (5)
Детска литература (26)
Етнология, фолклор (9)
Езиково обучение, речници (10)
Eзотерика (7)
Есеистика (13)
Естествени науки (5)
Записи на CD (2)
Здравна и медицинска литература (5)
Изкуство (11)
Изкуствознание (30)
Икономика-> (41)
История-> (164)
Кино (3)
Компютърна литература
Кулинарна литература (3)
Културология (8)
Лингвистика (4)
Литературознание (32)
Музика (1)
Образование
Периодични издания (18)
Пиеси (55)
Поезия (103)
Политология (46)
Психология-> (78)
Публицистика (21)
Пътешествия и пътеписи (20)
Религии и духовност-> (20)
Самоусъвършенстване (7)
Социология (27)
Справочници и енциклопедии (4)
Театрознание (8)
Философия-> (118)
Художествена проза-> (655)
Чуждоезична литература (19)
ДРУГИ (37)
Новини Напред
Бил Брайсън - Кратка история на почти всичко
Бил Брайсън - Кратка история на почти всичко
23,00 лв.
Бързо търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете книгата, която търсите.
Разширено търсене
Информация
Кои сме ние
Доставка
Защита на личните данни
Общи условия
Свържете се с нас
Често задавани въпроси
Защита на личните данни Защита на личните данни

Неприкосновеността на Вашите лични данни е важна за нас и ние желаем да се чувствате спокойни, когато посещавате нашият уеб-сайт. Nissimbooks.com обръща специално внимание на конфиденциалността при обработка на Вашите лични данни. Личната информация, предоставена при използването на сайта ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно. Възможно е обаче интернет страниците на Nissimbooks.com да съдържат връзки с други интернет страници, за които практиката относно личните данни може да бъде различна.

Събиране, обработка и използване на лични данни

Nissimbooks.com ще използва Вашите доброволно предоставени лични данни за целите на техническото администриране на интернет страниците само до необходимата степен за всеки конкретен случай. Събраната информация ще бъде използвана от Nissimbooks.com, единствено за обслужване на клиентите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и/или RSS емисия и свързване с клиентите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Nissimbooks.com гарантира, че Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от посочените. Клиентите, абонирани за информационния бюлетин или RSS емисията, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на даден клиент може да бъде изтрит от базата данни на Nissimbooks.com заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на клиента.
Моля, да обърнете внимание, че съществува информация за техническите и програмните средства на вашия компютър, която би могло да се събира автоматично. От такова естество са данните за: вашия IP адрес, вид браузър, имена на домейни, часове за достъп и съответните уеб сайт адреси. Тази информация може да се използва от Nissimbooks.com за осигуряване на функционирането на предлаганите услуги, за да се поддържа качеството им, както и да се осигури обща статистика по отношение използването на този уеб сайт.

При всички случаи и за всички цели, за които Nissimbooks.com ще събира информация, те ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове, добрите нрави и Интернет етиката. Екипът на  Nissimbooks.com е задължен да спазва условията за конфиденциалност.

Също така, Nissimbooks.com Ви насърчава да се запознаете с политиката за поверителност на личните данни на уеб сайтовете, с които решавате да се свържете чрез нашите интернет страници, за да можете да разберете начина, по който те събират, използват и разменят вашата информация. Nissimbooks.com не носи отговорност за поверителността на информацията или друго съдържание в страници извън този уеб сайт.  

Защита на данните

Nissimbooks.com прилага технически и организационни мерки за сигурност с цел защита на контролираните от нас данни от случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожаване, както и от неоторизиран достъп.

Продължи
Регистрация
E-mail адрес:


Парола:
(забравена парола)Ако не сте регистриран клиент,
можете да се регистрирате тук
Избрани книги Напред
няма избрани
Валути
Връзки
LitClub

Copyright © 2003 - 2007 Nissim Books
Книги за деца | Книги за деца | Книги за деца | Книги за деца | Книги за деца